Frissen Vasból

2021.11.18. 08:58

Ittasan vezette a kerti traktort Felsőcsatáron, meg is lett az eredménye

A szombathelyi rendőrök lezárták az ügy vizsgálatát.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: HI

Súlyos sérüléseket szenvedett az a járművezető, aki 2021. augusztus 10-én szenvedett balesetet Felsőcsatár külterületén. Egy férfi kerti traktorral közlekedett a Hegy úton az Arany János utca irányába, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett és a traktorról leesett. A rendőrök a helyszíni intézkedés során a jármű vezetőjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért kórházi ellátása során további mintavételre is sor került. A férfit gyanúsítottként kihallgatták és vezetői engedélyének elvétele mellett, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Előzmény:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/felborult-a-kistraktor-ittas-volt-a-sofor-felsocsataron-fotok-5191796/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában