Baleset

2023.09.25. 15:54

Embert gázolt a vonat a szomszédos vármegyében

A tűzoltók az utasok átszállásában nyújtanak segítséget.

Vaol.hu

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Fehér Gábor

Elgázolt egy embert egy személyvonat Keszthely térségében, a Fenéki út melletti szakaszon. A vonaton mintegy harmincan utaztak, a keszthelyi hivatásos tűzoltók a mentesítő járatra történő biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget - számolt be a Katasztrófavédelem.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Cséber Benjámin a zaol.hu számára közölte, halálos vonatgázolás történt, az eset körülményeit vizsgálják.

A Győrből Kaposvárra tartó, Keszthelyről 13:51-kor továbbindult Helikon InterRégió (9605) elgázolt egy embert Keszthely és Balatonszentgyörgy között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 17 óráig – szünetel a forgalom ezen a szakaszon.

A Budapest-Székesfehérvár-Keszthely közötti Balaton InterCity-k és a Győr-Kaposvár közötti Helikon InterRégiók esetében esetében 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb eljutási időkre kell számítani. A közlekedés átszervezése folyamatban van, a vasúttársaság pótlóbuszt rendel - írja a Mávinform.

Keszthely és Balatonszentgyörgy között pótlóbuszok közlekednek. A gázolásban érintett Helikon InterRégió utasait átszállítják egy mentesítővonatra, amely Balatonszentgyörgytől Helikon InterRégióként (9605) közlekedik tovább Kaposvárig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában