Megbízás

2023.10.31. 16:55

Hivatalos - Személyi változások Vasban: ők az új rendőrkapitányok

Új kapitányságvezetők a Szombathelyi Rendőrkapitányság, a Körmendi Rendőrkapitányság, a Sárvári Rendőrkapitányság és a Vasvári Rendőrkapitányság élén.

Vaol.hu

Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2023. október 31-ei hatállyal a szolgálat felső korhatárának elérésével megszüntette dr. Tánczi Tibor r. ezredesnek, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettesének szolgálati jogviszonyát.

A bűnügyi főkapitány-helyettesi feladatok ellátásával, 2023. november 1-jei hatállyal megbízza Fekete Géza György r. alezredest, a Sárvári Rendőrkapitányság vezetőjét.

Ezzel egyidejűleg a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetésével 2023. november 1-jei hatállyal megbízza dr. Koncz Gabriella r. ezredest, a Körmendi Rendőrkapitányság vezetőjét.

Dr. Pilisi Gábor r. ezredes, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2023. november 1-jei hatállyal megbízza a Sárvári Rendőrkapitányság vezetésével dr. Gulyás Ferenc r. ezredest, a Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetőjét.

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetésével 2023. november 1-jei hatállyal megbízza Knob Ernő r. alezredest, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatósága Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának vezetőjét, a Vasvári Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával Balogh Gábor r. alezredest, a Szombathelyi Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét - olvasható a police.hu-n. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában