KISZ-lakótelep

2017.09.25. 10:00

Főztek, mulattak a KISZ-lakótelepen

Egész napos programkavalkáddal várták a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a negyedik alkalommal megrendezett KISZ-lakótelepi napra szombaton.

SZMK

Még Gyebrovszki János, a városrész korábbi, azóta elhunyt képviselője kezdeményezte, hogy minden évben jöjjenek össze a KISZ-lakótelepen élők egy közösen eltöltött, programdús napra.

Fotó: Cseh Gábor

A hagyomány időközben megszakadt, de idén újra megtelt a lakótelep és a Körmendi út között felállított sátor és a sportpálya. A résztvevőket dr. Puskás Tivadar polgármester és a városrész jelenlegi képviselője, dr. Nemény András köszöntötte, majd a Gazdag Erzsi és a Kőrösi Óvoda apróságai adtak műsort. A kisebbeket később Frédi Bábszínháza szórakoztatta, a nagyobbak a Dési iskola műsorának örülhettek. A rendezvény lelke és főszervezője, a KISZ-Lakótelepi Egyesület alelnöke, Vörös Pál elmondta: vállalatok és magánszemélyek is támogatták a rendezvényt. Miközben a bográcsokban rotyogott a gulyás, a jelenlévők salsabemutatót láthattak, sőt meg is tanulhatták a tánc alaplépéseit. A latin dallamok után az Art Fusion, majd a Mokka együttes nosztalgiakoncertje fokozta a hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában