Tehetség

2017.10.31. 18:22

Első helyezést ért el az országos „Ki Mit Tud?” vetélkedőn a vasi fiú

A 100 Tagú Cigányzenekar művészeinek kíséretében hegedűjátékával a legjobbnak bizonyult.

police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság által – a roma származású fiatalok részére – szervezett országos tehetségkutató versenyen elért eredményével a szanyi fiatalember rálépett a siker felé vezető útra.

Greznár Roland a Vas megyei területi döntőn elért kiemelkedő eredményének köszönhetően vehetett részt a budapesti Marczibányi téri Művelődési Központban 2017. október 29-én – immár második alkalommal megrendezett – országos „Ki, Mit Tud?” tehetségkutató vetélkedőn, ahol színvonalas előadásával teljesen lenyűgözte a zsűrit és a közönséget.

A verseny résztvevői ének és hangszeres zene, vers és próza, valamint tánc előadásokban bizonyíthatták tehetségüket, közülük pedig a 14 éves Greznár Roland a 100 Tagú Cigányzenekar művészeinek közreműködésével egy felejthetetlen, mintegy tíz perces előadás keretében szerzett élménydús pillanatokat a nézőközönségnek. Az ifjú tehetség ismert magyar nótákat játszott el hegedűn.

A zenész családba született fiú az összes produkció végeztével végül egy, a legjobbnak járó serleget és egy kerékpárt vehetett át jutalmul, azonban Roland számára a legnagyobb elismerés mégis csak az volt, hogy kiváló és nemzetközi sikereket elért zenészek társaságában léphetett színpadra.

A fiatal hegedűvirtuóz előadását az adventi időszakban bárki meghallgathatja, hiszen meghívást kapott a Szombathelyi Székesegyházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában