ügyintézés

2017.11.24. 20:01

22 milliós újítások a celldömölki földhivatal épületében

CELLDÖMÖLK Pénteken átadták a Celldömölki Járási Hivatal Földhivatali Osztályának 22 millió forintból felújított épületét.

Cseszkó Tamás

Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, Gecse József, a Celldömölki Járási Hivatal vezetője és Süle Katalin ügyintéző Fotó: Ohr Tibor

Fotó: df

Látványos felújítási munkálatokat végeztek el a celldömölki földhivatal épületében, melyet pénteken adtak át a nagyközönség számára. Harangozó Bertalan kormánymegbízott elmondta, a kormány kiemelt figyelmet fordít az államigazgatási épületek fejlesztésére, ennek bizonyítéka, hogy összesen 1,1 milliárd forintnyi központi támogatásból újulhatott meg Vas megyében 11 épület. – A beruházások nagy részén már túl vagyunk, a celldömölki átadás a hetedik a sorban – mondta a kormánymegbízott, majd méltatta a földhivatali dolgozók munkáját. Mint mondta, a közigazgatás ezen területe a kezdetek óta nagyon fontos, rendkívül precíz munkát és nagy odaadást igényel az ügyintézőktől. – A hivatal munkáját az alapján ítélik meg, hogy milyen az ügyfélfogadási kultúránk, ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen körülmények várják az állampolgárokat – jelentette ki Harangozó Bertalan. A mostani projektnek köszönhetően kicserélték a nyílászárókat, megvalósult az épület külső hőszigetelése, korszerűsítették a világítást és immáron napkollektorok segítik az elektromos áram termelését. Gecse József, a Celldömölki Járási Hivatal vezetője pohárköszöntőjében úgy fogalmazott, a mostani beruházásnak köszönhetően a megújult földhivatal is méltó azokhoz az államigazgatási épületekhez, melyek felújítására az állam kiemelten figyel. Hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy az itt dolgozók készségesen segítsenek az ügyfeleknek, hiszen a legfontosabb, hogy valóban állampolgár-barát ügyintézés valósuljon meg.

Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, Gecse József, a Celldömölki Járási Hivatal vezetője és Süle Katalin ügyintéző Fotó: Ohr Tibor

Majd a történelmi egyházak képviselői megáldották a beruházást, végül a dolgozók elfoglalták megszépült munkahelyüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában