SZOMBATHELY

2018.02.11. 10:30

Versenyben a vácis diákok lenyűgöző alkotásokkal

Öt kategóriában választott győztest a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az idei Álomút című rajzpályázatán. A közönségdíjért a 33 munka között négy szombathelyi diáké is versenyben van.

Bakos Ágnes

Fotó: közút.hu

 

Fotó: közút.hu

Csaknem 2500 általános iskolás gyermek nevezte alkotását az idei Álomút pályázatra – tájékoztatott a már hagyományos képzőművészeti megmérettetésről a közútkezelő. Öt kategóriában választottak győztest. A már biztosan nyertes rajzok még nem nyilvánosak, ugyanis közönségdíjast is keresnek melléjük. Összesen 33 pályamű mérkőzhet meg a közönség díjáért: a képek péntek óta elérhetőek a közútkezelő Facebook-oldalán, ott lehet szavazni a rajzokra.

Fotó: közút.hu

A 33 közönségdíj-várományos alkotás között négy munka vasi diáké, mindannyian a Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és AMI tanulói. Kosztrub Laura Az irányító című munkájával várja a szavazatokat, Szabó Dávid a Munka közben, Szigeti Lilla a Menet közben is érdemes, Virág Ivett pedig a Hóeltakarítás című rajzzal van versenyben.

Fotó: közút.hu

Eredményhirdetést február végén tartanak, akkor zárják az online szavazást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában