Nagy sikerű koncert

2018.08.26. 13:52

Malek Andreáék újraértelmezték a dalokat

A rossz idő ellenére rengetegen voltak kíváncsiak Malek Andrea és Jáger Bandi koncertjére, akik nem csak ismert dalokat értelmeztek újra, de jó pár saját számmal is készültek.

Budai Dávid

Nagy sikerű koncertet adott tegnap este Malek Andrea és Jáger Bandi. Annak ellenére is teltház volt 21 órakor a Zsidó udvarban, hogy az időjárás nem igazán idézte a nyarat, a koncert alatt többször is eleredt az eső és a levegő is erősen lehűlt.

Fotó: Nagy Jácint

 

Láthatóan ez a közönséget nem igazán zavarta, részben mert sokan a fedett sátor alatt ültek, részben mert a színpadi produkció jobban lekötötte őket, mintsem, hogy apró kellemetlenségekkel foglalkozzanak. Volt, aki már a kezdés előtt egy órával biztosította a helyét, aki viszont késve érkezett, az lemaradt a koncert elejéről, mivel a Malek Andi Soulistic pontosan kezdett. A két éve alakult formáció saját dalokat, népszerű slágereket, és népdalfeldolgozásokat játszott. A két művész között láthatóan teljes volt az összhang, és ezt a hallgatóság értékelte is, így Malek Andreának már a koncert elején sikerült megénekeltetnie a közönségét. Még a sokak által ismert dalok is sajátos hangulatban szólaltak meg, köszönhetően Jáger Bandinak, aki virtuóz játékában a jazz és az r&b elemeit ötvözte.

 

Malek Andrea szinte minden nótának elmesélte a történetét, így megtudhattuk például, hogy a dalok alapját sokszor üzenetben küldi meg neki Jáger Bandi, ő meg fogja magát és ír rá egy szöveget, ami hangulatban passzol hozzá. A vitorlás hajó című számuk is így született, Andrea felnézett az égre és leírta, mindazt a szépet, amit ott látott. Aki pedig szombaton este a Zsidó udvarban járt, egy igazán különleges koncertet láthatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában