vendégek

2018.08.06. 18:52

Szociális intézmények fiataljait fogadták az AlteRába fesztiválon

Az AlteRába rockfesztivál fellépői és szervezői régi barátságot ápolnak a szociális intézményekkel. Idén sérült rumi fiatalokat is vendégül láttak.

Kozma Gábor

A szervezők meghívására Rumból is érkeztek kis fesztiválozók Fotó: Jámbori Tamás

A fiatalokat nagy szeretet fogadta a rendezvényen, soron kívül juthattak a szükséges ellátáshoz. Nemcsak a koncerteket nézhették végig, de találkoztak a zenekarok tagjaival is. Az egyik zenész láthatóan meghatódott, amikor rajongója elkezdte dúdolni az egyik ismert, általa előadott dallamot. Hegedüs László főszervező elmondta, hogy tudatos és hosszú távú a sérült fiatalok támogatása, ami nem csak koncertmeghívásokban merül ki.

A szervezők meghívására Rumból is érkeztek kis fesztiválozók
Fotó: Jámbori Tamás

Több esetben is támogatták adományokkal a szociális intézményeket, gyűjtöttek számukra. A körmendi rockfesztiválra idén, mint korábban is, a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményből is jöttek gyermekek. Látható örömmel szemlélték a nyüzsgést, csoportjukat külön is fogadta a helyi Soulwave zenekar és a Kowalsky meg a Vega formáció. Ami igazán méltányolandó volt az az, hogy a sokszínű és gondolkodású közönség egyértelműen szeretettel és nagyon nagy barátsággal vette körbe a fiatalokat. A zenészek megajándékozták őket, közös fotók készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában