Fanatikus biciklisek

2018.09.03. 14:00

Éjszakába nyúlt a csarnokban a maratoni tekerés Körmenden

Kockázatos lett volna megtartani a szombat esti hetedik Sport 36 Szup(p)erbike spinracing maratont a Fő téren: az időjárás miatt a sportcsarnok adott otthont az eseménynek. Így is nagy durranás volt.

MP

Ilyen az, amikor nincs megállás Fotó: Jámbori Tamás

A rendezvény köszönetnyilvánításokkal kezdődött, hiszen a város vezetői, a lakosság, a cégek és a barátok közös öszszefogása nélkül nem lehetett volna ezt az idei eseményt sem megvalósítani. A több mint négyórás maratonon mintegy 160-an vettek részt – tudtuk meg Szupper Péter fő szervezőtől, a biciklisek klubjának vezetőjétől. A megmérettetésre – a körmendi „kemény magon” túl – érkeztek Pécsről, Kőszegről, Vasvárról, Zalaegerszegről, Szentgotthárdról és az ország más pontjáról is. A programot különleges fényjáték és A nyughatatlan zenekar koncertje is színesítette. Jövőre tízéves lesz a biciklisek klubja – az biztos, hogy készülnek valamivel a jubileum megünneplésére. Hallunk még erről a sportos közösségről…

Ilyen az, amikor nincs megállás Fotó: Jámbori Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában