tárgyaltak a városvezetők

2018.11.26. 07:00

A kisvárosok polgármesterei találkoztak

Már hagyomány, hogy félévente informális találkozón beszélik meg a települések aktualitásait a vasi kisvárosok polgármesterei. Ezúttal Bükön találkoztak, szó volt egyebek között a TOP-beruházásokról.

VN

Érdemes alaposan körülnézni, megfontoltan dönteni

Fotó: pixabay.com

Mind a hét, ötezer lakosúnál kisebb Vas megyei város, a házigazda Bük mellett Csepreg, Vasvár, Répcelak, Vép, Jánosháza és Őriszentpéter polgármestere ott volt az informális tanácskozáson, amelyet félévente tartanak a városvezetők. A TOP-beruházások aktualitásai adták az egyik témát, hallhatták a városvezetők, hogy Bükön négy TOP-os fejlesztés valósul meg, más-más fázisban tartanak. A kivitelezések kapcsán elmondták tapasztalataikat a polgármesterek, szó esett például a műemlékvédelem adta feladatokról. Téma volt a Magyar falu program, hogy abból miként profitálhatnak a kisvárosok. Megegyeztek a településvezetők: legközelebb Őriszentpéteren találkoznak informális összejövetelen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában