Újságírásra fel

2019.06.22. 13:00

Újra itt a Séta tábor!

Idén is a Sobri Jóska Kalandpark ad otthont négy megye középiskolás újságíró palántáinak a táborozáshoz.

MW

Lapcsoportunk hagyományos programján a kalandparkban táboroznak a fiatalok

Fotó: VN-Archív

A tanév Sajtó és Tanulás (Séta) programja keretében legjobban publikáló és fotózó Vas, Zala, Fejér és Veszprém megyei középiskolások érdemelték ki a háromnapos táborozási részvételt. Lapcsoportunk hagyományos programja során előadások, vetélkedők várnak a táborozókra.

A vasárnap kezdődő táborban előadások várják a résztvevőket, és játékos elméleti vetélkedőn méretnek meg. Pachmann Péter a médián keresztül látható világról beszél, Jánossy Gábor rejtvénykészítő, illetve a Magyar Lapkiadók Egyesülete Olvasásra Nevelési Bizottságának elnöke a médiapiacot mutatja be, Halász Sándor tanár Film és hang címmel tart előadást. Hétfőn Szauder Rita a trendekről és az online világról szól majd, Juhász Bálint és Rozmán László mint régi sétások mutatkoznak be, este Balázs Géza a digitális kultúra, a digitális olvasás témáját boncolgatja.

Lapcsoportunk hagyományos programján a kalandparkban táboroznak a fiatalok
Fotó: VN-Archív

Kedden, táborzárás előtt vetélkedő vár a diákokra, majd kikapcsolódhatnak a kalandparkban. A programokról a diákok tudósításokat írnak, a legjobb írásokat és fotókat lapunk is közli keddi számában. A tábor legjobb írását és fotóját készítő fiatal külön elismerésben részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában