polgármester-jelölti vita

2019.10.02. 09:56

Tévé helyett pártatlan nyilvánosság

A Szombathelyi Televízió nem pártatlan feltételek mentén szervezte a polgármester-jelölti vitát, ezért nem ment el kedden a stúdióba dr. Balázsy Péter, a Fidesz-KDNP jelöltje – írta Facebook-oldalán.

VN

„Köszönettel vettem meghívást a mai stúdió-beszélgetésre. Az eseményen azonban nem tudok részt venni, miután az utóbbi időben több olyan információ látott napvilágot, ami alapján megállapítható, hogy a Szombathelyi Televízió nem pártatlan feltételek mentén szervezi a beszélgetést és sajnos a cenzúra sem áll távol a televíziótól” – írta kedden Facebook-oldalán dr. Balázsy Péter.

Megismételte a bejegyzésben, amit már sajtótájékoztatón is bejelentett: hagyomány, hogy a szombathelyi polgármester-jelölti vitát az egyetemen tartják, közönség előtt, úgy, hogy minden médiumnak lehetősége van azt élőben közvetíteni olvasóinak, hallgatóinak, nézőinek.

Megismételte azt is: fontosnak tartja, hogy olyan személy vezesse a vitát, aki mindkét jelölt számára elfogadható és nem tagja egyik jelölt kampánystábjának sem, akinek pártatlanságához nem férhet kétség.

A keddi stúdióbeszélgetést „ellenzéki elővitának” nevezte és azt írta, a valójában nyilvános polgármester-jelölti vitára október 8-án 18 órára várja dr. Nemény Andrást és Koczka Tibort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában