Sikkasztás

2020.03.26. 13:16

Zalai rendőrök nyomoznak a Szombathelyi Médiaközpont ügyvezetőjének ügyében

Megtudtuk, hogy az ügy átkerült Zala megyébe.

VN

Feljelentést tett dr. Nemény András polgármester

Fotó: VN

Február elején elsőként számoltunk be arról, hogy az önkormányzati cég felügyelőbizottsága által folytatott vizsgálat során kiderült: Halmágyi Miklós ügyvezető egy temetkezési szolgáltatónál, két esetben pedig wellness-szállodában is fizetett a cég bankkártyájával. Előbbiről azt mondta: tévedésből használta a céges bankkártyát, az összeget pedig később hiánytalanul visszafizette. Az ügyben dr. Nemény András polgármester azonnali belső vizsgálatot rendelt el, majd annak lezárulta után feljelentette a cég ügyvezetőjét, akit a következő közgyűlésen menesztettek a médiaközpont éléről.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság elrendelte a nyomozást a Szombathelyi Médiaközpont Nkft. ügyvezetője ellen – írtuk meg február 24-én. Közben megtudtuk, hogy az ügy átkerült Zala megyébe: a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott válaszból pedig kiderül, hogy „sikkasztás bűntett elkövetése miatt van folyamatban büntetőeljárás”. Az ennek részét képező nyomozás érdekeire való tekintettel azonban az üggyel kapcsolatban több információt nem kaptunk.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában