Kezdeményezés

2020.04.01. 07:00

Összefogott Körmend – Vállalkozók, szurkolók, közéleti szereplők közös ajándéka

Virágot, édességet, gyümölcsöt, egy autót és a mindennapi életben hasznos háztartási gépeket is vitt a Szociális Szolgáltató és Információs Központ és az Unger László Idősek Otthona dolgozóinak harminc helyi vállalkozó, három szurkolói csoport, Bebes István polgármester, önkormányzati és megyei képviselők.

Markó Petra

A szociális szolgáltató központba is került a felajánlott háztartási eszközökből

Fotó: Szendi Péter

Bebes István az eseményen hangsúlyozta: a szociális szférában dolgozók az idősek ellátásában és a járvány kezelésében komoly szerepet töltenek be. Ezért is kezdeményezték Vass Lászlóval, a Ferrum-S Kft. ügyvezetőjével, hogy megbecsülésüket fejezzék ki. Mint mondta, egy város attól működik jól, ha az ott élő emberek összefognak.

A szociális szolgáltató központba is került a felajánlott háztartási eszközökből
Fotó: Szendi Péter

A későbbiekben is szeretnék ezt kamatoztatni, például a környezetvédelem vagy a virágosítás területén. – Szívügyem, hogy pártállástól függetlenül mindenki közösen, együtt tegyen a közösségért – fogalmazott a polgármester. Bebes István beszélt arról is, hogy a jövőben – amíg tart ez a rendkívüli helyzet – szeretnék hasonló módon támogatni a központ dolgozóit, nem hagyják magukra azokat, akik minden nap megfeszített munkát végeznek.

Szálkai Istvánné, a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ vezetője elmondta: a szavuk elakadt, amikor tudomást szereztek minderről, majd mindenki nevében megköszönte a feléjük áradó szeretetet. Példátlan összefogás ez, amely erőt ad a további munkához ebben a nehéz időszakban – hangsúlyozta az intézményvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában