egyetemi verseny

2020.05.13. 14:00

A Szombathelyi Gépészek virtuális térben is nyertek

A Szombathelyi Gépész nyerte az idén online megrendezett országos Techtogether versenyt. A második a győri Arrabona Racing Team, a harmadik a BME Motorsport csapata lett. Változatos feladatokat kellett megoldani.

Merklin Tímea

A versenygyőztes Szombathelyi Gépész csapatának néhány tagja

Fotó: VN/Dr. Bak Árpád

Az egyik partnercég például arra kérte a hallgatókat, hogy a saját járművük alapján készítsenek egy beszállítói listát, és mutassák be, hogyan zajlik egy beszállítói csere. Az első helyezett a Szombathelyi Gépész csapat lett, nyereményük egy ezereurós utalvány képzésekre.

A versenygyőztes Szombathelyi Gépész csapatának néhány tagja
Fotó: VN/Dr. Bak Árpád

A verseny egy másik partnercége autómosó berendezések fejlesztéséhez várt ötleteket; e feladat során a legjobb művet a Szombathelyi Gépész készítette; jutalmul a cég százezer forint értékű CNC-esztergályos alkatrészgyártási lehetőséget biztosít.

A győztes csapat tagjai az ELTE Informatikai Kar Savaria Műszaki Intézet hallgatói: Lajber Kristóf, Orbán Tamás, Tóth Dániel, Farkas Zoltán, Moór Beatrix, Szilvágyi Milán, Magyar Gergely, akiket oktatóik készítettek fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában