Kőszegen is újra gyerekzsivaj töltheti meg a játszótereket

A kormány az elmúlt napokban több enyhítést is bevezetett a vidéki településeken, ezek közé tartozik a sportparkok és játszóterek megnyitása is.

vaol.hu

Fotó: Kőszeg város facebook oldala

Kőszeg város közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a mai naptól, péntektől újra igénybe lehet vennia város játszótereit. A Városüzemeltető kft. munkatársai a nyitás előtt elvégezték a szükséges karbantartásokat, így péntektől korlátozások nélkül használatba vehetik a gyerekek a szabadtéri játékokat.

Ezen kívül a vendéglátó egységek beltéri része is látogatható, de fontos, hogy a vendégek tartsák be a szükséges előírásokat (maszk viselése, távolság megtartása, stb.).

A városi piacon a 65 év felettiek 8:00-10:00 óra között intézhetik el a vásárlást, míg az egyéb élelmiszerboltokban továbbra is 9:00-12:00 óra között tartózkodhatnak.

Az elmúlt héten Kőszegen nem került sor karantén elrendelésére. A járvány során Kőszegen eddig 53 esetben rendeltek el karantént, jelenleg 6 fő nem hagyhatja el otthonát. Az igazolt megbetegedések száma 2, mindkét személy meggyógyult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában