Iskolalelkész lesz

2020.07.29. 07:00

Elköszöntek Köbli Tamástól az őriszentpéteri hívek

Elbúcsúztatták Köbli Tamást az őriszentpéteri hívek a hétvégén, aki 2018 elején vette át az ottani Szent Péter apostol plébánia vezetését.

Markó Petra

Megtelt az őriszentpéteri templom

Fotó: Fehér Józsefné

A fiatal plébánosnak nehéz dolga volt, hiszen a mindenki által szeretett Varga Ottó esperesplébános halála után kellett annak helyét betöltenie. Az elmúlt években több településen misézett, kézbe vette az ifjúság vezetését és nemcsak hittan órákat tartott, hanem táboroztatott is. Jó kapcsolata volt a többi pappal és kedves, barátságos természete miatt a hívek is megszerették.

Utolsó őriszentpéteri miséjén megtelt a templom, a szertartás végén két egyházközösségi tag megköszönte áldozatos munkáját és a hívek nevében egy emléktárgyat adtak át. Utolsó miséjén Bajánsenyén és Kondorfán is búcsút vettek tőle.

Megtelt az őriszentpéteri templom Fotó: Fehér Józsefné

Köbli Tamás augusztus 1-jétől a Brenner János Oktatási Központ iskolalelkésze és a Jézus Szíve Zárdatemplom lelkipásztora is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában