Hétfő után pénteken ismét emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Vas megyében

A héten másodszor emelkedett az igazolt betegek száma.

vaol.hu

A gyorsteszt kimutathatja, hogy ki esett át valószínűleg a fertőzésen, és kinek kell hatékony védőeszköz

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken 21 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4505 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3353-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 556 fő.

Ahogy arról írtunk, legutóbb vasárnapról hétfőre emelkedett az igazolt koronavírussal fertőzött betegek száma Vas megyében. Ekkor összesen 24 fertőzöttet tartottak számon. A szombathelyi önkormányzat megerősítette lapunk érdeklődésére, hogy az elmúlt hétvégén diagnosztizált beteg szombathelyi. A héten egészen péntekig nem változott az említett adat megyénkben. Ma viszont ismét rossz hírről kell beszámolnunk, ugyanis újabb egy fővel emelkedett a fertőzöttek száma, így már 25 regisztrált koronavírusos megbetegedést tartanak számon Vasban. A szomszédos megyéket tekintve még így is Vas megyében a legalacsonyabb a megbetegedések száma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában