komédia

2020.09.08. 07:00

A Déryné programban mutatták be – Színház Keléden

Pajzán komédiának adott helyet a kelédi szabadtéri színpad, mintegy ajándékba érkezett az elő­adás. Mert Keléden fontos a színház, az volt az első szeptemberi hétvégén is.

Bakos Ágnes

Művészetéből ad ízelítőt a vasvári művelődési házban megnyílt kiállítás Fotó: Bakos Ágnes

Januárban az V. Pajtaszínházi Szemlén képviselte Keléd Vas megyét, akkor kaptak ígéretet a két előadásra – emlékeztetett Feiler Ferenc polgármester. A járványhelyzet meg a rengeteg munka nehezítette a szervezést, végül szeptember első vasárnapján érkezett Kelédre egy gyermekdarab, aztán az Azért a kis bolondságért… című előadás került színre. Azt Fabók Mariann írta és rendezte, és ő volt a főszereplő, a másik játszó pedig a zenéért felelős Keresztes Nagy Árpád.

Művészetéből ad ízelítőt a vasvári művelődési házban megnyílt kiállítás Fotó: Bakos Ágnes

A Déryné programban készült az országjáró pajzán színmű, vidám vasárnap délutánt hozott a faluba. Szakértő szempárok is látták a darabot, a helyi színtársulat néhány tagja. Rendszeresek a próbáik, komédiát vittek színre idén, Kemenespálfán és Nemeskeresztúron már bemutatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában