Heti összegző

2020.09.07. 13:33

Leugrott egy tízemeletes tetejéről, négytagú család van karanténban – Ez történt az előző héten Vasban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Leugrott egy tízemeletes tetejéről Celldömölkön egy fiatal, autóra esett, de túlélte

A fiatal egy, a ház előtt parkoló autó tetejére esett háttal, amit totálkárosra tört, de olyan szerencséje volt, hogy a ház előtt lévő fák annyira lelassították az esését, hogy túlélte a zuhanást. A mentőhelikopter súlyos sérülésekkel szállította kórházba. A teljes cikk ITT elérhető.

Ennyien vannak hatósági házi karanténban Szombathelyen

Kéner Balázs, a városháza kommunikációs vezetője kérdésünkre elmondta, hogy jelenleg 57 ember van hatósági házi karanténban Szombathelyen.

Egy négytagú család került karanténba Szombathely zanati városrészén

Információinkat az édesapa megerősítette. A család leánygyermeke valószínűleg a Pécsi Tudományegyetem gólyatáborában betegedett meg. A lányon a koronavírus okozta kór szinte valamennyi jellegzetes tünete megjelent, bár egyelőre úgy tűnik, hogy a betegség enyhe lefolyású lesz. ITT tekinthető meg.

Elhunyt a koronavírus első szombathelyi áldozata

Elhunyt az első szombathelyi koronavírus-fertőzött. A hírt dr. Nemény András polgármester videóüzenetben jelentette be. A család felé részvétét fejezte ki, és figyelmeztetett: a koronavírus-járvány második hullámához értünk, ami mindenki részéről fegyelmezettséget kíván. Mint mondta, az ügy mindannyiunk közös felelőssége. A teljes cikket ITT olvashatja!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában