heti összegző

2020.09.27. 20:00

Robbanásszerűen nőtt a fertőzöttek száma, a kőszegi agresszív kecske és életmentés – Ez történt a héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hét legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció: Elekes Gergő/feol.hu

Egy szombathelyi bankfiók minden munkatársa karanténba került

A Vas Népe szerkesztőségéhez érkezett olvasói jelzés szerint a Sberbank szombathelyi fiókjának több munkatársa is hatósági házi karanténba került, a működést más városokból érkezett munkatársakkal tudják garantálni. A teljes cikkért kattintson IDE!

Hatalmas traktor borzolta a sofőrök idegeit a 84-es úton

Hatalmas, hátul dupla kerekes traktor haladt a 84-es főúton Rábapaty közelében, ami még úgy is sokszor átlógott a szembejövő sávba, hogy a sofőr a jobb oldali kerekekkel mindig lehajtott a padkára, amikor szemből másik jármű érkezett. A magyar rendszámú jármű mögött sokáig hatalmas torlódás alakult ki. Bővebben ITT írtunk róla!

Kőszegen rettegnek Rambótól, a kecskétől

Szabadon jár-kel egy hatalmas, agresszív kecske a kőszegi hegyen. Osztrák tulajdonosa egyszerűen nem hajlandó elzárni az állatot, az itt élők pedig tragédiától tartanak. A teljes cikkért kattintson IDE!

Órákon keresztül helyszíneltek a bűnügyi helyszínelők Szombathelyen

Egy bűncselekménnyel kapcsolatban helyszíneltek órákon keresztül a rendőrség bűnügyi helyszínelői Szombathelyen az Engels utca és a Szabó Miklós utca kereszteződésében hétfőn délután. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Robbanásszerűen emelkedett az igazolt koronavírussal fertőzöttek száma Vas megyében

Egyetlen nap alatt ennyi embernél még nem diagnosztizálták a vírust Vasban. Keddről szerdára 87 személynél diagnosztizálták a vírust. Bővebben ITT írtunk róla!

Az ellenfél masszőre mentette meg az egyik szombathelyi focicsapat játékosának életét

Sulyok Barnabás a hőstettet a Magyar Kupa legutóbbi fordulójában lejátszott, Bicskei TC Király SE elleni vendégjátéka alkalmával, egy rosszul sikerült ütközés után hajtotta végre. A teljes cikkért kattintson IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában