Sajtótájékoztató

2020.10.08. 07:00

Újjáalakult a Fidelitas szombathelyi csoportja

Újjáalakult szerdán a szombathelyi Fidelitas szervezet, majd dr. Hende Csaba ország­gyűlési képviselő, parlamenti alelnök vezetésével tartottak sajtótájékoztatót a Fidesz-irodában.

Vas Népe

Illés Boglárka, Hende Csaba és Szabó Christopher (jobbról)

Fotó: Cseh Gábor

Az a cél, hogy minél több aktív helyi csoport jöjjön létre, 14–35 év közöttieket várnak – mondta Illés Boglárka, a Fidelitas országos elnöke, akitől megtudtuk: hatszáz fiatal nyújtotta be az elmúlt időszakban a jelentkezését, részt akarnak venni a közéletben. Szabó Christopher, a helyi csoport frissen választott elnöke kifejtette: várják a jobboldali érzelmű fiatalok jelentkezését a közösségi oldalukon.

Illés Boglárka, Hende Csaba és Szabó Christopher (jobbról)
Fotó: Cseh Gábor

Dr. Hende Csaba arról is beszélt, hogy a Fidelitast időről időre újjá kell alakítani, hiszen az élet rendje szerint van egy egészséges fluktuáció, de van egy hosszabb ideje stabil mag is, akik köré lehet szerveződni; bizonyítva, hogy nem igaz az, hogy a Fidesszel a fiatalok nem szimpatizálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában