Biztonságban jut célba a vakcina a répcelaki vállalatnak köszönhetően

A Linde Gáz Magyarország Zrt. egy speciális, szellőztetett, gyógyszerszállításra kialakított, 20 autóból álló flottával biztosíthatja, hogy a Pfizer és a BioNTech által gyártott koronavírus elleni vakcina a magyarországi oltóhelyekre biztonságos körülmények között eljusson – olvasható a vállalat közösségi oldalán.

Cseh-Egyed Bernadett

A járványhelyzetben is kiemelten fontosnak tartotta munkavállalói naprakész tájékoztatását a Linde. Andreas Müller vezérigazgató és Major Balázs HR-igazgató a répcelaki üzem dolgozóinak tart tájékoztatót szabadtéren

Fotó: VN/Linde

A speciális szenzorokkal felszerelt tárolóedények lehetőséget nyújtanak a tárolási hőmérséklet folyamatos monitorozására. A cég által kiadott közleményben Hegedüs Ákos vezérigazgató kiemelte: „A Linde gyártási kapacitásának, technológiai hátterének és szakértelmének köszönhetően a teljes ellátási láncot biztosítani tudja a vakcinaszállításhoz, ezzel vállalva újabb szerepet a koronavírus elleni küzdelemben.” A répcelaki vállalat a koronavírus-járvány első hullámában az orvosi oxigén biztosításával vállalt kiemelt szerepet a védekezésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában