Jótékonyság

2020.12.24. 11:30

Több tucat bejgli – A VN-kalendárium utolsó ablaka is kinyílt

A Vas Népe szerkesztőségének adventi kalendáriumán kinyílt az utolsó ablak: a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény ebben az időszakban is keményen dolgozó munkatársait leptük meg ajándékokkal karácsony előtt.

Tóth Dóra

20201223 Vas Népe adventi kalendárium, a Vas Megyei Szakosított Intézetbe vittünk beijglit és szakácskönyveket, Képen: Nagy Ildikó főszerkesztő-helyettes, Czitkovics Tünde vezetőápoló, Fekete Árpád intézet vezetője, Lőrinc-Farkas Eszter főszerkesztő, Tóth Dóra újságíró, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

„Esetleg egy-egy bejgli” – ennyi volt a kérésük a szociális intézmény dolgozóinak az ünnepekre. Mi pedig megpróbáltuk teljesíteni a kívánságukat.

Nagy összefogással több megyei vállalkozás – így a szombathelyi Gizi Grillbár, az oszkói Édes Vidék Cukrászműhely és a Zalaco Sütőipari Zrt. – is hozzájárult a kérés teljesítéséhez, valamint kollégáink is közreműködtek az ajándékozásban. Így végül összesen negyven nyolc rúd bejglivel és huszonkét szakácskönyvvel lephettük meg az intézmény munkatársait. Az ajándékokat a hetven dolgozó nevében Fekete Árpád intézményvezető és Czitkovics Tünde ápolási igazgató vette át Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőtől és Nagy Ildikó főszerkesztő-helyettestől. Fekete Árpád örömmel fogadta a csomagokat. Mint hangsúlyozta: minden kollégája keményen, fáradhatatlanul dolgozik az intézmény lakóiért. A járványhelyzetben még nagyobb teher nehezedik a vállukra, sokan a saját családjukat is kicsit háttérbe szorítják ebben az időszakban, akár szentestén és az ünnepek alatt is.

Így különösen sokat jelent számukra, hogy a szerkesztőség ajándékával az ünnep meghittségét csempészhették a munkatársaik mindennapjaiba. Remélik, hogy túljutnak a nehézségeken.

Kiemelt képünkön: Nagy Ildikó főszerkesztő-helyettes, Czitkovics Tünde vezetőápoló, Fekete Árpád, az intézmény vezetője, Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő és Tóth Dóra újságíró az ajándékokkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában