Támogatás

2021.01.20. 10:00

Régóta esedékes fejlesztések valósulnak meg Szentgotthárdon

Leaderpályázati támogatásnak és az önkormányzat által biztosított összegnek köszönhetően régóta esedékes fejlesztések valósulnak meg, így a járványhelyzet elmúltával megújulva várja a művészeket és a közönséget a Színház.

Tersztyánszky Krisztina

20210119 felújítják a színház öltözőit, Huszár Gábor polgármester, Szentgotthárd, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

A szentgotthárdi színház alsó szinten lévő vendégöltözőinek és a hozzájuk tartozó vizesblokkjainak a komplex felújítására, valamint egyes színházi hang- és fénytechnikai eszközök (hangfalak, lejátszóberendezés, reflektor) beszerzésére nyújtott be pályázatot az önkormányzat koordinálásában a Pannon Kapu Kulturális Egyesület.

A támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült. Az önkormányzat összesen 1 millió 821 ezer 381 forint saját forrást biztosít a megvalósításhoz. A projekt – amelynek teljes költsége mintegy 6,4 millió forint – a tervezettek szerint halad, a hangtechnikai beszerzések már meg is történtek és a munkálatok is lassan a végükhöz közelednek.

Kiemelt képünkön: Felújítják a színház öltözőit is, mutatja Huszár Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában