koronavírus

2021.03.03. 21:01

Egyértelmű volt, hogy kéri az oltást Lendvai Ferenc

Megkapta az AstraZeneca-vakcina első adagját Lendvai Ferenc. Az 57 éves, krónikus betegségben szenvedő önkormányzati képviselő számára nem volt kérdés, hogy éljen az oltás lehetőségével.

Cseh-Egyed Bernadett

20210303 Lendvai Ferenc városi képviselő (Fidesz-KDNP) is megkapta a COVID elleni oltást, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

Feleségével együtt az első adandó alkalommal regisztrált a koronavírus elleni vakcinára Lendvai Ferenc. A képviselő lapunknak elárulta: lánya Pécsett dolgozik orvosként, hosszabb időt töltött a Covid-osztályon is. Ahányszor csak szóba került a családban a járvány, mindig azt tanácsolta: akármelyik oltást is kínálják fel, fogadják el.

– A lányom azt mondta, ha valaki eltölt fél órát a betegek között, utána nem lesz számára kérdés, kérje-e a vakcinát – fogalmazott. – Örültem, amikor a háziorvosom hívott, hogy megkaphatom az AstraZeneca-oltást. Ezt a 60 év alatti, krónikus betegeknek adják. Sajnos olyan betegségem van, amire tíz éve gyógyszert szedek, valószínűleg ezért kerültem látszólag hamar sorra. Nagyon minimális feszültséget éreztem a bal karomban néhány napig, de egyéb mellékhatását nem tapasztaltam az első adag oltóanyagnak. Mindenkit arra biztatok, hogy regisztráljon, és reméljük, nyár elejére visszakapunk valamit a régi életünkből. Jó lenne már személyesen is szurkolni a Falco és a Haladás csapatának – tette hozzá.

Kiemelt képünkön: Lendvai Ferenc az oltási kártyájával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában