Kiállnak a bevizsgált és hatékony vakcinák mellett

Nyílt levélben fordult a Fidesz Szombathelyi Szervezete a helyi politikai szereplőkhöz.

VN

Székesfehérvár, 2021. február 20. Oltáshoz készítik elõ az orosz fejlesztésû Szputnyik V koronavírus elleni oltóanyagot (hivatalos nevén Gam-COVID-Vac) Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban 2021. február 20-án. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

„A járvány terjedésének egyetlen valódi ellenszere van. Az, hogy minél több magyar ember jusson vakcinához. Elkötelezetten támogatjuk a kínai, az orosz, továbbá a nyugati gyártók termékeinek használatát is” – írja a Fidesz Szombathelyi Szervezete nyilatkozatában.

Az „Összefogás az életekért ” című nyilatkozatban a szombathelyi közgyűlés tagjait, Bana Tibort és Ungár Pétert szólítja meg a Fidesz Szombathelyi Szervezete azzal kapcsolatban, hogy amennyiben egyetértenek 48 órán belül írják alá a nyílt levelet.

A nyílt levél célja többek között az is, hogy a megalapozatlan kritikát megfogalmazó és egyébként bevizsgált, biztonságos, hatékony vakcinák mellett kiálljanak a politikusok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában