ünnepeljünk együtt!

2021.04.16. 13:09

A tavalyi év mintájára várhatóan idén is virtuálisan ballag el a vén diák – Várjuk az iskolák videóit!

Egy esztendővel ezelőtt könnyekig hatódtunk az igazgatók és tanárok biztató szavai hallatán, ahogy a végzősöknek drukkoltak, akik nem élhették meg életük egyik legjelentősebb napját, a középiskolai ballagást. Vajon hogyan búcsúznak idén az intézmények diákjaiktól? Lesz utolsó csengetés? Küldjék el, bemutatjuk!

vaol.hu

Fotó: VN-archív/Unger Tamás

Hónapok óta porosodnak az iskolapadok, ahova az érettségire készülők jó eséllyel már csak akkor ülnek be, amikor elérkezik a nagy nap. Nagy valószínűség szerint az idei ballagókat is csak szűkre szabott ünneplésben részesítik a középiskolák. A vaol.hu lehetőséget ad az intézményeknek, hogy elköszönjenek végzős diákjaiktól videó formájában, amit honlapunk közread az érettségit megelőzően. Rögzítsék az igazgatók búcsúbeszédét, vagy az osztályfőnökök üzeneteit, esetleg vegyék fel az utolsó csengetést, illetve egy kamera/telefon segítségével végig vonulhatnak az iskolán, a tantermeken.

Az elkészült felvételeket kérjük, küldjék el a [email protected] e-mail címre, vagy töltsék fel az iskola youtube/facebook közösségi oldalára, és küldjék el a videó linkjét. A beérkezett kis összeállításokat közreadjuk és megosztjuk a vaol.hu-n, hogy a végzős diákok hallhassák az intézményvezetők búcsúszavait és az utolsó csengetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában