Vádemelés

2021.04.22. 08:40

Brutálisan bántalmazta, pénzt követelt volt élettársától a férfi Szombathelyen

A Szombathelyi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérlete és könnyű testi sértés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 májusában Szombathelyen bántalmazta volt élettársát azért, hogy a jogosnak vélt vagyoni igényének érvényt szerezzen és arra kényszerítse a sértettet, hogy a vádlott álláspontja szerint fennálló tartozását fizesse vissza – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a sértett éppen munkába indult, amikor a vádlott megjelent a lakóhelye előtt, visszalökte a sértettet a lépcsőházba, többször meglökte, megütötte, miközben azt követelte tőle, hogy fizessen 700.000 forintot, amivel a vádlott szerint a sértett tartozik neki. Miután a sértett közölte a vádlottal, hogy nem tartozik neki, a vádlott a sértett fejét a falhoz vágta, majd miután a sértett a földre esett, őt többször megrúgta. A vádlott ezt követően közölte a sértettel, hogy ez csak a kezdet volt.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában