Frissen Vasból

2021.04.22. 13:47

Forgalomból kivont autóval okozott balesetet egy férfi Szombathely határában

Csütörtökön a déli órákban koccanásos baleset történt Szombathely határában, a 86-os és 87-es számú főutak közös, várost elkerülő szakaszán.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A baleset körülményeire mindkét sofőr máshogyan emlékezett, ezért rendőri helyszínelést kértek. Az egyik autós szerint a bevásárlóközpontoktól kihajtó jármű ütközött az ő autója által húzott trailer oldalának, míg a másik autós szerint a traileres sávot váltott és ekkor ütközött az utánfutó a másik autónak.

Információink szerint a helyszínelés során kiderült, hogy valójában az utánfutót húzó jármű vezetője mérte fel rosszul a szerelvénye hosszát, és a sávváltáskor a kisteherautónak ütközött. Az is kiderült tudomásunk szerint, hogy az utánfutót vontató járművet korábban a hatóság kivonta a forgalomból, így a rendőrök a jármű rendszámát elvették a sofőrtől, az autót pedig úgy kell majd elszállíttatnia a helyszínről a tulajdonosnak.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában