Frissen Vasból

2021.04.20. 16:12

Teljesítették a szombathelyi bölcsődei dolgozók a Jerusalema tánckihívást – videóval

Április 21. a Bölcsődék Napja. Ezen a napon szakmai konferenciákat, csapatépítő tréningeket rendeztek a korábbi években. Az idei ünnep ismét más lesz.

vaol.hu

Szigetmonostor, 2019. augusztus 26. Gyerekek játszanak a Szigetmonostori Bölcsõde udvarán 2019. augusztus 26-án. Az intézményben Novák Katalin, az Emberi Erõforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelõs államtitkára sajtótájékoztatót tartott a Pest megyei önkormányzati bölcsõdék fejlesztésérõl. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

„Bölcsődéink nyitva vannak, és látszólag ugyanúgy dolgozunk, mint bármely hétköznapon. A szakmai napunkat elhalasztottuk, a nyár folyamán reméljük lesz lehetőségünk ennek pótlására. Mi mégis ünnepelni szerettünk volna! Az ünnepléshez az inspirációt a #JerusalemaDanceChallange# adta” – olvasható a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény közösségi oldalán.

Azt is írják, hogy az intézmény minden tagbölcsődéje lelkesen vett részt a kihívásban és egy igazán vidám, önfeledt, egymást is erősítő, a csapatot pozitív gondolatokkal feltöltő 150 munkatársuk táncát bemutató eseményt sikerült valóra váltaniuk.

Íme, a végeredmény:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában