Frissen Vasból

2021.04.25. 08:54

Vas megye országgyűlési képviselői sem hagyták ki a teraszozást – fotók

Más településeken ugyan, de a nyitás első napját ők sem akarták kihagyni.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Kondora István

Mint ismeretes, szombaton ismét megnyithattak a vendéglátóhelyek teraszai. Körbejártuk Vas megyét, mert arra voltunk kíváncsiak, hogyan telik az első nap. Igyekezte mindenki kihasználni a nyitás okozta örömöket, a teraszok adta lehetőségeket, ezalól pedig a politikusok sem voltak kivételek, hiszen ők is emberek. Megyénk három országgyűlési képviselője is útba ejtett egy-egy vendéglátóegységet, amiről közösségi oldalaikon be is számoltak. Bejegyzéseikben megjegyezték, hogy azért volt lehetséges a nyitás, mert Magyarország kifejezetten jól áll a védőoltások terén.

Ágh Péter, Észak-Vas megye országgyűlési képviselője Kondora Istvánnal, Sárvár polgármesterével kávézott a fürdőváros egyik vendéglátóegységének a teraszán.

" data-width="500" data-show-text="true">

">TERASZNYITÁS SÁRVÁRON: Ágh Péter képviselő úrral mi is megnyitottuk teraszszezont. Azért van lehetőség a teraszok...

Közzétette: Kondora István" target="_blank" rel="noopener noreferrer">2021. április 24., szombat

Szombathely térségének országgyűlési képviselője, dr. Hende Csaba sem akart kimaradni a teraszozás örömeiből. Bejegyzésében leírja, hogy rég esett olyan jól a hekk, mint tegnap. Érthető, hiszen a nyitással egy régi-új érzés tért vissza.

Rég esett ilyen jól a hekk, mint ma ezen a teraszon!

Közzétette: Hende Csaba2021. április 24., szombat

 

Dél-Vas megye országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt egy korsó sörrel a kezében Vasváron élvezte a teraszok nyitása adta lehetőséget.

" data-width="500" data-show-text="true">

">A vasvári kerthelyiségben megérintett a szabadság-élmény. Ma azért nyithattak a teraszok, mert Magyarország Európában...

Közzétette: V. Németh Zsolt" target="_blank" rel="noopener noreferrer">2021. április 24., szombat

 

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-terasznyitas-elso-napja-vas-megyeben-igy-koltozott-vissza-az-elet-a-vendeglatohelyekre-4867651/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában