Templomfelújítás

2021.05.27. 07:00

A kultúrházban tartják majd a szentmiséket Vépen

Keddre hívta össze értekezletre az intézmények vezetőit Kovács Péter – áttekintették az elmúlt két hetet és az előttük álló időszakot.

Vas Népe

20190902 Vép Vépi Mezőgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tanévnyitó fotó: Horváth Balázs, HB, Vas Népe képen: Kovács Péter, Vép polgármestere

Fotó: VN-archív

A polgármester úgy értesült, hogy Vépen jelenleg ketten vannak karanténban, az egyikük pozitív teszttel. Mint kiderült, az óvodában kedden megszűnt az egyik csoport karanténja.

További információ még az óvoda háza tájáról, hogy péntek délelőtt zártkörű gyermeknapot tartanak; a családi évzárókat pedig csoportonként rendezik meg. Hetven kisgyermek jár jelenleg az intézménybe – a távollévőknek főleg megfázásos panaszaik vannak. Kiderült továbbá az is, hogy a konyha a bölcsődei összeépítés idejéig – várhatóan szeptember 1-jéig – még az egyszer használatos edényekben szállítja ki az ételeket. Utána azonban visszatérnek az éthordós rendszerhez.

Az intézményvezetők értekezletén mindezek mellett szóba került az is, hogy a katolikus templomban megkezdődnek a falszigetelési munkák. Emiatt a vasárnapi szentmiséket a kultúrház nagytermében tartják az egyházközség által meghatározott rendben – tudtuk meg Kovács Péter polgármestertől.

Kiemelt képünkön: Kovács Péter a templomfelújításról is beszélt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában