Frissen Vasból

2021.05.18. 11:00

Dolgozott egyáltalán?

Sem az iratok, dokumentumok között, sem a hivatalos levelezésben nem találják a nyomát a Szombathelyi Médiaközpontnál Farkas Bazsi (anyakönyvezett nevén Farkas Balázs) bármilyen munkavégzésének – tudta meg a PestiSrácok.

Vas Népe

20200825 Szombathely Szombathelyi Médiaközpont Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A portál birtokába került az a levél, amit Horváth Zoltán, a médiaközpont ügyvezetője írt a felügyelőbizottságnak. Ebben az áll, hogy az új igazgató a médiaközpont irattárában semmilyen iratot nem talált, amely Farkas Balázs munkavégzésére vonatkozik, de még a hivatalos levelezésben sem talált tőle levelet, üzenetváltást. Ezért azt feltételezi, hogy a tanácsadás vagy privát üzenetekben, vagy személyesen, élő szóban történhetett. A PestiSrácok hozzátette: „Mindenesetre tény, hogy havi 500 ezer forintot, összesen 6 millió forintot úgy fizettek ki Czeglédy neveltjének, hogy a pénz ellenértékét képező munkából semmit nem rögzítettek, semmit nem dokumentáltak.”

Az önkormányzati céggel 2019 novemberétől 2020 decemberéig állt szerződésben Farkas Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában