Eggyel kevesebb a Vas megyei esetszám a tegnapihoz képest

Még mindig foglalható időpont a különböző vakcinákkal történő oltásokra.

vaol.hu

Budapest, 2021. május 15. Gyimesi Magdolna osztályvezető ápoló beolt egy fiatalt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyaggal, a Comirnaty-vakcinával a Szent Imre Kórház oltópontján 2021. május 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Ahogyan arról korábban beszámoltunk meghalt 64, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 382 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu kedden, kiemelve: eddig 4 714 992 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 749 235-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Korlátozott mennyiségben lehet még foglalni Szputnyik és AstraZeneca-oltásokat az időpontfoglalóban, és keddig még kevés Pfizert is annak, aki sms-t kapott. A Sinopharm-oltásokat továbbra is folyamatosan hirdetik a kórházak, köszönhetően a Magyarországra érkezett bőséges szállítmányoknak.

Vas megyében egy híján megegyezik az esetszám a tegnapival. Hétfőn 14, ma 13 újonnan fertőzöttet regisztráltak a hatóságok. Ezzel a járvány kezdete óta összesen 23.226 koronavírussal fertőzött embert tartanak nyilván megyénkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában