Kiemelkedő teljesítmény

2021.05.03. 09:00

Eldőlt, ki kapja az Antal Ramóna-gyűrűt

Idén is átadják egy kiemelkedő teljesítményű tanulónak az Antal Ramóna-emlékgyűrűt az egykori Orlay-szakközépiskolában. A díjazott nevét már a gyűrű átadása előtt kihirdették: azt Soós Veronika 12. C osztályos tanuló kapja.

Polgár Patrícia

Fotó: VN/VMSZC

Antal Ramóna édesapja lánya tragikus halála után létrehozta azt az iskolai alapítványt, amely 25 éven át felajánl egy arany pecsétgyűrűt az iskola végzősei közül annak, aki kiemelkedő tanulmányi eredményével, közösségi és sportéletbeli aktív részvételével kiérdemli azt.

– Azt, hogy ki kapja a gyűrűt, az utolsó virtuális osztályfőnöki órák után tartott online ballagási búcsúztatón, múlt csütörtökön hirdettük ki – tudtuk meg Sárayné Süle Gabriellától, a Vas Megyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégiumának igazgatójától.

A díjazott Soós Veronika, 12. C. osztályos tanuló a kollégium közösségi életében való aktív részvételével, kiemelkedő szorgalmával és példás magatartásával érdemelte ki ez évben az Antal Ramóna-emlékgyűrűt.

Kiemelt képünkön: Soós Veronika veheti át az elismerést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában