Frissen Vasból

2021.05.25. 07:00

Itt parkolhat még ingyen Vas megyében

A jövőben is ingyenesen tehetjük le autónkat Sárváron. Kőszegen is csak június 1-jétől kell fizetni a parkolásért.

VN

Mint arról korábban írtunk, Szombathelyen mától már fizetni kell a parkolásért. A 2020 novemberére szóló bérletek 2021. június 30-áig még használhatóak. A 2020-ban vásárolt helyben lakók kedvezményes bérlete 2022 január végéig, míg a 2020 januárjában vásárolt, 2020. december 31-ig érvényes övezeti bérletek 2021 október végéig érvényesek.

Szentgotthárdon is újraindul a fizető parkolás rendszere. A 2020-as bérletek érvényességi ideje az újraindulás napjától számítva automatikusan egy hónappal meghosszabbodik. Jövő héttől a SZET Szentgotthárdi Kft. irodájában pedig ismét lehet majd parkolóbérletet vásárolni – olvasható a város oldalán.

Kőszegen egy héttel kitolták az ingyenes időszakot, június 1-jétől kell fizetni a parkolásért.

Sárváron eddig is ingyenes volt a parkolás, és a jövőben sem szed parkolási díjat az önkormányzat” – jelentette be közösségi oldalán Kondora István. A polgármester hozzátette, a város iparűzésiadó-bevételei és idegenforgalmiadó-bevételei teszik lehetővé azt is, hogy ingyenes legyen a parkolás, és azt is, hogy ne kelljen a sárváriaknak helyi adót fizet­niük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában