Frissen Vasból

2021.05.11. 10:27

Megújul a Leier jánosházi betonelemgyártó üzeme

6,5 milliárdos hazai fejlesztést jelentett be a Leier Hungária Kft., melynek keretében a pécsi, jánosházi betonelemgyártó üzeme megújul, Hajdúszoboszlón pedig új betoncserépgyár épül.

vaol.hu

Budapest, 2021. május 11. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetõje érkezik a cég beruházásáról tartott sajtótájékoztatóra a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2021. május 11-én. Három helyszínen, Hajdúszoboszlón, Pécsen és Jánosházán, együttesen 6,5 milliárd forint értékû beruházást hajt végre a magyar építõanyagipar egyik meghatározó szereplõje, az osztrák családi tulajdonban lévõ Leier csoport. MTI/Máthé Zoltán

Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

„A Leier betoncserepek felújításhoz és új építéshez egyaránt alkalmazhatók, ősztől az összes magyar építőanyagkereskedésben bevezető akció keretében elérhetők lesznek” – emelte ki Komlós Andor ügyvezető. A környezetbarát gyártás során kizárólag természetes alapanyagok kerülnek felhasználásra, így a betoncserepek teljes mértékben újra hasznosíthatók.

Fotó: MTI/ Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában