Frissen Vasból

2021.05.06. 18:57

Véget ért Hende Csaba önkénteskedése

Hat hónapja, 2020. novemberében először lépett be önkéntesként a szombathelyi Markusovszky-kórházba.

vaol.hu

20210416 Hende Csaba OGY képviselő videós fogadóórája, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

November 13. óta minden pénteken elvégeztem a nekem kiadott feladatokat. Ebben a hat hónapban lezajlott a koronavírus járvány második hulláma, és immár lecsengőben van a harmadik hullám is. Az egész ország drámai heteket élt át a második és a harmadik hullám csúcsán.

Még ma sem nyugodhatunk meg teljesen: kell az oltás, de kell az elővigyázatosság továbbra is. Maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás! Mélyen együttérzek a járvány minden áldozatának hozzátartozóival; gyászukban osztozik az egész nemzet – olvasható dr. Hende Csaba bejegyzésében.

Most, hogy a covidos betegek száma a csúcsterheléshez képest egyharmadára csökkent, lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Köszönöm kórházi „kollégáimnak”, hogy befogadtak. Köszönöm, hogy mellettük állhattam a nehéz időkben. Ha úgy hozza a sors, rám újra számíthatnak, jövök segíteni, ha kell. Láttam és most már tudom, milyen remek emberekre van bízva az egészségünk. Köszönjük a hősies kitartást, a sziklaszilárd helytállást mindnyájuknak! – osztotta meg gondolatait az országgyűlési képviselő.

https://www.facebook.com/hmhendecsaba/photos/a.334223896707625/2240002406129755/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában