Gyász

2021.06.21. 22:44

Futballpályán történt tragédia a szomszédos megyében, elhunyt egy fiatal játékos

Szörnyű tragédia történt hétfőn este az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC egyik fiatal játékosa edzés közben lett rosszul és hiába a gyors segítség és a mentők megérkezése, a pályán hunyt el.

zaol.hu

Fotó: pixabay.com

A zaol.hu információi szerint a 18 éves fiatalembert a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de ez nem vezetett eredményre. A tragikus haláleset tényét Soós Zoltán, a klub elnöke megerősítette a lapnak.

Az éjszakai órákban az Andráshida SC közösségi oldalán egy rövid, Nincsenek szavak felirattal tett közzé fotót fiatal játékosáról. A tragédia a pályán történt, amikor a megyei bajnokságot megnyert, és az NB III-ba visszajutott Tarr Andráshida SC az edzését tartotta. Ez volt a nyári pihenő után az első tréning, amolyan átmozgató jellegű. Úgy értesültünk, ekkor lett rosszul a 19. életévében járó futballista, akit társai azonnal elkezdtek újraéleszteni. A sportkomplexum rendelkezik defibrillátorral, amit szintén használtak és az időközben értesített mentők a kiérkezésig segítséget is adtak ehhez, majd a helyszínre érkezve már ők küzdöttek hosszú ideig a fiatal játékos életéért. Hiába…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában