Frissen Vasból

2021.06.01. 12:50

Jól működött a Család és KarrierPont Kőszegen

Két éve május 27-én nyitotta meg kapuit a Család és KarrierPont. A zárórendezvényen az eredményeket foglalták össze.

VN

Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: VN/Incédi-Pál Kata

A kőszegi CSAKPontot a gondozási központ területén alakították ki. Vasváron a Körházban rendezkedtek be ügyfélfogadásra és képzések-rendezvények megvalósítására. A két helyszínt programokkal és szakértőkkel megtölteni nem volt kis feladat, speciális volt a helyzetük – fogalmazta meg Pócza Zoltán, a konzorciumi partner Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház igazgatója.

Koordinációjukkal számos program megvalósult Kőszegen 2019. január 1. és 2021. május 27. között: a család és a munka egyensúlyát, az atipikus foglalkoztatást, a női szerepvállalást népszerűsítő események, műhelymunkák, állásbörzék, kisgyermekes családok számára tábor, életvezetési tanácsadás.

A 39 képzésbe és fejlesztésbe 581-en kapcsolódtak be, a segítő szolgáltatást 1530-an vették igénybe. A Jurisics-vár udvarán Básthy Béla polgármester arról beszélt: a program lehetőséget adott megtalálni sokak és nem csak nők számára az utat, a módot, a kereteket, adott esetben a munkavállalót és munkáltatót.

Kiemelt képünkön: Zárórendezvény a Jurisics-vár udvarán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában