Frissen Vasból

2021.07.31. 15:35

Három lövéshez hasonló hanghatás tartja lázban a körmendiek egy részét – frissítve

Olvasónk hívta fel figyelmünket a furcsa esetre, kérdéseinket el is küldtük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amelyekre választ is kaptunk.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Olvasónk tájékoztatása szerint pénteken 18 óra 45 perc körül a Körmend határában lévő benzinkúton, a 8-as út mellett három lövéshez hasonló hanghatást lehetett hallani. Az eset futótűzként terjedt az egyik körmendi közösségi zárt fórumban, ahol azonnal elkezdődtek a találgatások, vajon mi is történhetett. Olvasónk szerint nem vadászat zajlott a környéken, mert egyrészt túl világos volt még akkor, másrészt pedig szinte a városban dördültek el a „lövések”, amelyek kiléte tisztázatlan.

„Az OMW oldalparkolójában ettem, amikor jött az első lövés valahonnan közelről. A kamionosok is összerezzentek és a félkész ház felé néztek, mutogattak. Kb. egy perc jött a második lövés, aztán 3-4 percre rá a harmadik” – írta a csoport egyik tagja.

Hogy valóban lövések dördültek el, vagy valaki saját szórakoztatására petárdázott, netán más pirotechnikai eszközökkel múlatta idejét, egyelőre nem tudni. Az esettel kapcsolatban megküldtük kérdéseinket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak, érkezett-e ezzel kapcsolatban bejelentés.

Nem sokkal később levelünkre az ORFK Kommunikációs Szolgálatának Sajtóügyelete reagált, miszerint a kérdezett esetről a rendőrségre bejelentés nem érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában