Volt munkájuk a tűzoltóknak

2021.07.10. 07:00

Öt tűzeset történt a nagy hőségben, Vasban

A tűzeseteknél nem sérült meg senki

vaol.hu

Kisbusz égett Jánosházán a Batthyány utcában. A sárvári hivatásos és a jánosházi önkéntes tűzoltók a lángokat eloltották, a kifolyt üzemanyag miatt csúszóssá vált aszfaltot érdesítő anyaggal fel szórták. A tűzesetnél nem sérült meg senki - írják a vas.katasztrofavedelem.hu-n.

Bálázó gép műszaki meghibásodás miatt gyulladt ki Ják külterületén, majd a lángok átterjedtek a tarlóra is száz négyzetméteren. A tüzet a szombathelyi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók tizenöt darab tűzoltókészülékkel és egy vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi műszerfala füstölt Vépen a Kinizsi utcában. A gépjárművet a tulajdonos leállította, majd a kiérkező szombathelyi hivatásos tűzoltók az izzást, füstölést puttonyfecskendő segítségével megszüntették. A tűz nem terjedt tovább, a tűzesetnél nem sérült meg senki.

Gumiabroncsokat és fa hulladékot égetett a tulajdonos Felsőcsatáron a Jókai Mór utcában az erdő közvetlen közelében a tűzgyújtási tilalom ellenére. A szombathelyi hivatásos, a felsőcsatári, nardai és vaskeresztesi önkéntes tűzoltók a lángokat egy vízsugárral és kézi szerszámokkal eloltották. A tűz nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt.

Fa aprítógép égett Szombathelyen egy telephelyen pénteken hajnalban. Az ott dolgozók a tűzoltást egy vízsugárral és egy tűzoltókészülékkel megkezdték. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a lángokat további egy vízsugárral eloltották, a gépet visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, a tűz nem terjedt tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában