Sikerrel szerepeltek

2021.08.19. 07:00

Éremesőt hozott a balatoni nyár Savaria TSE táncosainak

Kétnapos táncos megmérettetést rendeztek Marcaliban az elmúlt hétvégén, amely stílusosan a Balaton Summer Táncverseny nevet kapta, és amelyről sok díjat elhoztak a Savaria TSE táncosai.

Vas Népe

Fotó: VN/Horváth Dávid

A Savaria Táncsport Egyesület szép számmal képviseltette magát a versenyen, ahol gyermek kategóriától egészen a felnőtt korosztályig az egyesület valamennyi táncosa dobogóra állhatott. Megérte nyáron is az alapos felkészülés, a rengeteg befektetett energia, hiszen két arany-, kilenc ezüst- és nyolc bronzéremmel gazdagodott az egyesület a népes mezőnyben. A két aranyérmet Koroknai Roland és Batyi Enikő nyerte.

A vasárnapi szabadidősport- versenyen junior lánycsoport kategóriában három koreográfiát táncoltak, és mindhármat arany minősítéssel jutalmazta a zsűri. Akik nyertek: Tolnai Bianka, Esztergályos Elizabet, Bajner Panna. Közülük Tolnai Bianka szóló lány kategóriában is képviselte az egyesületet, és ebben is arany minősítést szerzett.

Mint elmondták, hatalmas büszkeség ez a siker az egyesületnek, a sikerhez az edzők, koreográfusok, az egyesület vezetősége – Horváth Dávid, Princz Nóra, Kemény Tamás, dr. Monostori Veronika és Novák Tamás – is hozzájárult.

Kiemelt képünkön: A Savaria TSE táncosai az edzőikkel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában