Frissen Vasból

2021.08.16. 19:54

Súlyos balesetben hárman sérültek meg Lukácsházánál

Hétfőn délután súlyos közlekedési baleset történt Lukácsháza belterületén. Egy Audi személyautó haladt a 87-es főúton Kőszeg irányába, amikor a jármű egy lassan haladó kocsisor előzésébe kezdett.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A sor elején ugyanekkor egy Lancia személyautó akart az egyik kapubejáróra bekanyarodni, de időközben az Audi is odaért és az elé kanyarodó Lancia oldalába hajtott. A Lancia az ütközéstől az árokba csapódott. Információink szerint a balesetben a Lancia utasa súlyosan, a sofőr könnyebben sérült, illetve súlyosan sérült az Audi utasa is. Mindhárom embert kórházba szállították a mentők.

Az Audi utasa nem használta a biztonsági övet, ezért is sérült meg súlyosan, ő az utastérben össze-vissza csapódott az ütközéstől, a szélvédőt is kifejelte.

A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek. A mentés és a rendőrségi helyszínelés idején először teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt, később egy sávon megindult a forgalom.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában