Frissen Vasból

2021.08.06. 17:00

Veszélyes közlekedési helyzet miatt lett ideges és ütött egy sofőr Celldömölkön

Az eljáró ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta. 

vaol.hu

A Vas Megyei Főügyészség arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség más bűncselekmény mellett garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2021 februárjában egy vitás közlekedési szituáció miatt bántalmazta a sértettet Celldömölkön és neki 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott.

A vádirat szerint a sértett tehergépkocsival közlekedett, amikor kihajtott elé egy ingatlanból a vádlott személygépkocsival.

A sértett megállt, kiszólt a vele haragos viszonyban lévő vádlottnak és nemtetszését fejezte ki a veszélyesnek vélt közlekedési manőver miatt. A vádlott kiszállt a gépkocsiból elindult a teherautó fele. Ekkor a sértett is kiszállt a teherautóból és amikor találkoztak a vádlott megpróbálta megütni a sértettet, egy tanú azonban közéjük állt. Miután a sértett és a tanú visszaültek a teherautóba a vádlott a tehergépkocsi lehúzott ablakán keresztük kétszer ököllel arcon ütötte a sértettet.

Az eljáró ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában