Rekordkísérlet

2021.09.25. 15:00

A gyerek örök érték, családban élni jó! – Kilencven gyereket emeltek a magasba Vépen (fotók)

Szombaton pontosan 11 órakor 123 felnőtt összesen 90 gyermeket emelt a magasba a vépi Fő téren. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom rekordkísérletéhez csatlakoztak a vépi családok is.

Tóth Kata

A gyerek örök érték, erre hívja fel a figyelmet a kezdeményezés, ennek jegyében hívták a családokat Budapestre a Hősök terére és az ország sok településére a világrekord-kísérletre. A Tegyünk Együtt Vépért Egyesület (TEVE) kísérőprogramokat is szervezett: a gyerekeket az ugrálóvár, a csillámtetoválás, az arcfestés, a lufihajtogatás és a minigolf adta örömök közben Nagy Jonathan bűvésztrükkjei, Fölnagy Csaba és barátai zenés műsora szólították a színpadhoz. A TEVE önkéntesei a bejáratnál lángossal és teával kínálták a családokat, a vásári pavilonoknál színes, csillogó, puha, kézzel készített holmikat kínáltak vépi és környékbeli árusok. Varázsütésre és kis noszogatásra 11 óra előtt 5 perccel a rekordkísérletre regisztrált családok a színpad elé gyűltek, visszaszámlálás kezdődött, aztán a szüleik, nagyszüleik az ég felé emelték a 90 gyereket – héttel többet, mint két éve. Pál András táncháza zárta a napsugaras délelőttöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában