Frissen Vasból

2021.09.06. 13:41

Az összefogásnak köszönhetően megtalálták a Szombathelyről elszökött lovat

Minden jó, ha vége jó, szokták mondani.

vaol.hu

Bécs, 2018. december 4. Lipicai mének az 1572-ben alakult bécsi spanyol lovasiskola istállójában 2018. december 4-én. A kizárólag lipicai törzseket foglalkoztató bécsi intézményben díjlovaglásra és mutatványokra idomítják az állatokat. MTI/EPA/Christian Bruna

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Christian Bruna

Vasárnap este a közösségi médián lettünk figyelmesek egy bejegyzésre, amelyben eltűnt lovát kereste gazdája, ehhez kérte az emberek segítségét. Rövid időn belül több, mint 500-an is megosztották a bejegyzést, aminek meglett az eredménye. Fél nap után örömhírről számoltak be a Facebookon, ugyanis végül megtalálták az állatot, amit egy traktoros és egy autós segítségével sikerült is befogni. A ló egyébként néhány kisebb horzsolást leszámítva jól van. A gazdája leírta, hogy még drónos felajánlást is kapott, hogy megtalálja az állatot, amire végül nem volt szükség. Az összefogás eredményre vezetett, és ahogy az imsmert mondás is tartja: minden jó, ha vége jó.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában