vádemelés

2021.09.03. 07:50

Bosszút akart állni exén a vasi nő, de lebukott

Kést szúr a szívébe és le akarja vágni a fejét – többek közt ezeket állította valótlanul a nő, amikor felhívta a szombathelyi Tevékenységirányító Központot.

vaol.hu

A szolgáltatásban a felhasználók jelezhetik a potenciális csalókat

Fotó: MW-archív

A Vas Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Sárvári Járási Ügyészség hamis vád bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben lévő nővel szemben, aki a vád szerint 2021 áprilisában a szombathelyi Tevékenységirányító Központba telefonon valótlan bejelentéseket tett, melyekben azt állította, hogy volt élettársa megfenyegette, hogy kést fog szúrni a szívébe, levágja a fejét, illetve néhány nappal később valótlanul azt állította, hogy volt élettársa Celldömölkön, az utcán többször megütötte.

A nyomozás során a vádlott beismerte, hogy a bejjelentések valótlanok voltak, azokat azért tette, mert volt élettársa megcsalta őt, és így akart bosszút állni rajta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában